Domowy Syrop z Pigwowca Japońskiego poj. 490 ml
Wyciśnięty ze świeżych owoców, NFC - nie z koncentratu

- z polskich owoców
- bez konserwantów
- tłoczony na zimno
- pasteryzowany
- w szklanej butelce
- trwałość soku 12 miesięcy
- 35 lat Tradycji
Pigwowiec japoński to wyjątkowy owoc o niezwykle wysokiej zawartości witaminy C – aż 7 razy więcej niż cytryna!
Nasz syrop jest w 100% naturalny, bez konserwantów, zachowując wszystkie jego prozdrowotne właściwości.
Regularne spożywanie syropu:
- Działa przeciwzapalnie, przeciwbólowo i przeciwbakteryjnie
- Wspiera układ odpornościowy i pomaga zwalczać infekcje
- Obniża poziom złego cholesterolu i reguluje ciśnienie krwi
- Ma właściwości antyoksydacyjne, chroniące organizm przed nowotworami
- Wspomaga regenerację wątroby i działa przeciwskurczowo
100% pigwowca japońskiego, 100% zdrowia, 100% natury!
Składnik | Wartość w 100 ml |
---|---|
Wartość energetyczna (kJ/kcal) | 718/169 |
Tłuszcz (g) | <0,1 |
Kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 42 |
Węglowodany (g) | 38 |
Cukry (g) | 31 |
Białko (g) | 0,2 |
Sól (g) | 0,01 |