Skład: sok z pigwowca japońskiego 70%, cukier 30%

bez sztucznych barwników, bez konserwantów

Zawiera: Witaminy C, A, B1, B2 I PP, pektyny, błonnik oraz pierwiastki: magnez, sód, miedź, cynk, fosfor, żelazo a także molibden

 

 

 

 

Właściwości:

  • działa przeciwzapalnie, przeciwbólowo i przeciwbakteryjnie
  • wykazuje działania przeciwskurczowe
  • wspomaga układ odpornościowy
  • zawiera 7 razy więcej witaminy C ni ż cytryna
  • obniża poziom złego cholesterolu we krwi
  • działa antynowotworowo ponieważ niszczy wolne rodniki
  • regeneruje wątrobę
  • reguluje ciśnienie krwi

 

Wartość energetyczna kJ/kcal 718/169
Tłuszcz (g) <0,1
Kwasy tłuszczowe nasycone (g) 42
Węglowodany (g) 38
Cukry (g) 31
Białko (g) 0,2
Sól (g) 0,01

Poprzedni Wszystkie